How awesome is that?

2011.02.10 | Žymos:

Naujas semestras prasidėjo su fejerverkais tiesiogine šio žodžio prasme – kažkoks gudruolis (arba jų armija) naktį į pirmadienį apie 3h prie pat mūsų durų susprogdino petardą. Aišku, viskas gerai, kas gerai baigiasi, bet kai po tokio garso iki mūsų aukšto nesugebėjo ateit apsauginis (pas švenčiančius ir iki šešiolikto nueina) pradedi mąstyti apie tas saugumo programas, kurias visi žadėjo po kritimų iš balkono ir virtuvių padegimo.  S-M-A-G-U.

Beeeet, visais kitais atžvilgiais šita savaitė buvo super (taip, nereikia girt dienos be vakaro, o darbo savaitės be penktadienio, tačiau…) .Dėl to, kad:

a) Buvom Jama&W pasirodyme Bermuduose, ŠMC ir VU rodytame „Tigras ir sniegas“.  Labai pasikultūrinom ir nusprendėm, kad pagaliau mažiau barake sėdėt. Ir nesėdėsim.

b) Įsivedėm kambary naują žaidimą „Moki žodį – žinai kelią“. Čia reikia mokėti keiksmažodį pakeisti kitu žodžiu, nes kitaip nebus kito kelio kaip tik mesti 10 ct į tam specialiai pritaikytą stiklainį nuo agurkų. Esamuoju laiku yra 60 ct, galiu sakyti, kad tobulėjam (ir išsiliejam laukuose).

c) Nuėjau į laisvai pasirenkamą vokiečių. Smagu yra tai, kad turėsiu dvi paskaitas per savaitę senuosiuose VU rūmuose ir tai, kad pamatysiu naujų žmonių, nes kiek galima trintis subinėm su verslo informacijos vadybininkais? Dar bonusiukas yra tai, kad turėsim spalvotus vadovėlius ir aš galėsiu konkuruot su sese antroke ir jos anglų kalbos knyga.

d) Dar vienas smagumas universitete – fizikinio pasaulio įvaizdžio paskaitos. Čia irgi bus žmonių kiek įvairesnių, nes be 0,5 mūsų dar nemažai ir kitų specialybių studentų, pasirinkusių šitą reikalą kaip laisvąjį dalyką (mes turėjom rinktis tarp FPĮ ir sociologijos).  Bet visas džiaugsmas tame, su kokiu dėstytoju turėsim galimybę dirbti. Jau vien tai, kad jis dirba  CERN atvipina žandikaulį, bet išgirdus kitus jo pasiekimus žandikaulis gali nebesugrįžti į vietą.  Ketvirtadieniai nusimato įdomūs ir turiningi.

e) Prasidėjusios naujos paskaitos –  Informacinės ir Komunikacinės Technologijos pirmoji užduotis yra iki vasario galo-kovo vidurio sukurti savo asmenine svetainę naudojant HTML, CSS, JS, PHP ir t.t. Iš pradžių galvojau, kad mirsiu, bet pabandžiau ir HTML pavidalu jau galiu sukurti negražų puslapį, nuoširdžiai tikiu, kad ateityje pavyks sukurti ir gražų.

f)Užsiregistravau į LOGIN savanorius. Čia labai gerai, nes norėjau į pačią konferenciją; susitaupys litukų; bus naujų žmonių. Reikia tik galvos iki to laiko nenusisukt.

g)Gavom žinią, kad ryt į tėviškę nereikės belstis autobusu, o tai yra labai gerai, nes daiktų, kuriuos reikia parsivežti namo atsiranda ir labai nemažai.

Dabar belieka sau palinkėti, kad savaitgalį gimtinėje pikti krepšinio fanai, užsiautėję po LKL finalų, nepasipainiotų mano kelyje ir kad kuo toliau, tuo geriau būtų ir man pačiai ir ktiems. So how awesome is that?

  1. mindaugas
    2011.02.11 9:04

    nu gal visai ir nieko! tik tas „Moki žodį – žinai kelią“ – mano mastymu nesamone ! wtf ? jai nori keiktis tj ir keikies ! cia savikulturos reikalas o ne dbr pvz: uzsigavus dar rasti laiko sugalwoti kaip tariasi “ po simts petuniju“

    • Profilio nuotrauka (Agnė)
      2011.02.11 9:55

      apie keiksmažodžius aš pati rašius (http://macinga.blogr.lt/be-tabu-be-keiksmu/), kad čia visuotinis susitarimo reikalas, bet kol jo laikausi visai norisi pačiai kontroliuot ką sakau, nes dažniausiai šitie bad words į kalbą įsilieja visiškai netikėtai :)

Komentavimo galimybė šiame įraše yra išjungta.
Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Eiti prie įrankių juostos