ЛЕД И ПЛАМЕНЬ

2010.12.13 | Žymos: , , ,

Lrytas.lt skaitydama kažkokią neva labai svarbią istoriją, užmačiau nuorodą į straipsnį „A.Ditkovskytė ir P.Vanagas išsiveržė į pirmąją vietą projekte „Ledas ir liepsna““. Perskaičiau, širdelė apsidžiaugė, kad sekasi mūsų tėvynainiams. Tada įsijungiau visagalį youtube. Ir negaliu apsakyti koks pasididžiavimas apėmė, kai pamačiau, jog jie šoka ne tik už save, bet ir už visą Lietuvą.  Nei Ditkovskytės, nes Vanago talentu abejot negalima ir reikia džiaugtis, kad jie jį naudoja šalies vardo garsinimui.

Video iš pirmos laidos, kai lietuviai pasirodė pagal gerai žinomą Jievos dainą „Raudoni vakarai“, o Vanagas su Agnės pritarimu, net „Ant kalno mūrai“ užtraukė. Fantastiška, nieko negaliu pridurti.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VE1I9vOes2w&feature=related[/youtube]

  1. 2010.12.13 12:54

    yeah kiekvieną sekmadienį žiūriu šį projektą. T.y. dažniausiai tik jų pasirodymą nuo pradžios iki galo pasižiūriu. Tai visada būna labai smagu ir gražu žiūrėti. http://video.yandex.ru/users/icegladiat0r/view/51/ šitą dar pažiūrėk čiuožė pagal dainą Ticket to the moon
    O paskutinis čiuožimas buvo pagal summertime http://video.yandex.ru/users/icegladiat0r/view/57/ irgi very very osum. Gaila kad youtube išiminėja klipus ale dėl muzikos draudimo ir copyrightų :(
    Taip sužavėjo pasiroydmai, kad susikundžiau ir nusipirkau bilietus į liepsnojantį kalėdų ledą ;)

    • Profilio nuotrauka (Agnė)
      2010.12.13 15:14

      šiandien viską, ką radau youtube pažiūrėjau, po to ir yandex,ru dar pasijungiau :D
      http://www.youtube.com/watch?v=J44KhubkgiE vat šitas man vienas gražiausių pasirodymų, nors iš tikrųjų, tai visi yra super :)
      kad Agnė gera aktorė pamenu iš filmo „Žara“, bet kad ir Vanagas TIEK talento šitoj srity turi labai nustebino :)
      baltas pavydas dėl liepsnojančio ledo – turėtų būt įspūdinga :)

Komentavimo galimybė šiame įraše yra išjungta.
Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Eiti prie įrankių juostos